Op de kaart

19 jan

‘Ik sta voor lyme!’
Alles probeer ik te doen om de medemens hier in Nederland in te laten zien hoe erg de ziekte van Lyme is en ze hier voor te behoeden. Deze ziekte kun je beter voorkomen dan genezen! Genezing zal (gedeeltelijk) uit blijven en daar zal iedere lyme-patient het met me over eens zijn. Het is geen sprint, maar een marathon zoals wel vaker gezegd wordt. Het is geen kwestie van even een kuurtje en je bent weer gezond! Nee het is een proces van jaren en soms wel tientalle jaren of een geheel leven om die juiste behandeling te vinden die bij jou aanslaat in het grote doolhof der genezing. In mijn ogen is lyme niet geheel te genezen, maar het belangrijkste is dat je de Borrelia en co-infecties tot zover mogelijk uitroeit, ze dan de kop in blijft drukken door middel van je gehele levenstijl aan te passen, waaronder ervoor te zorgen dat je immuunsysteem ze te boven blijft en dat het gif je lichaam verlaat door middel van detoxen.

Mensen op deze manier helpen zie ik dan ook als een soort taak. Ik heb door die hell moeten gaan en met die vreselijke, maar zo leerzame ervaring kan ik andere mensen nu weer helpen en dit doe ik met alle liefde. Nederland wakker schudden en ze eens even flink met de neus op de feiten gaan drukken dat dit zo niet langer kan! Nederland, het tekenland, is door dit zo geweldige klimaat een hemels paradijs voor die kleine mormels en ze blijven zich maar voortplanten, waardoor er steeds meer besmette teken komen. Dan blijft dat natuurlijk niet alleen bij de teken, maar ook steeds meer andere insecten worden besmet en kunnen de Borrelia bacterieen en co-infecties gemakkelijk verspreiden. Met andere woorden het is een ontkende epidemie waar vooral niet over gesproken mag worden!

Maar ik hou mijn mond niet, ik stop mijn kop niet in het zand en steek mijn mening zeker niet onder stoelen en banken! Ik ben ontzettend blij dat er mensen op mijn pad zijn gekomen die er ook zo over denken, want samen staan we sterk en zo kunnen we Nederland eens laten zien wat Lyme echt inhoud. Dat dit zeker niet tussen onze oren zit, maar juist letterlijk in ieder cel, ieder weefsel, hersenen, zenuwstelsel, spieren, botten, ruggenmerg, hart en ga zo maar door. Daar zit het probleem!

De nieuwe stichting ‘Hope for Lyme’ zet zich onwijs in voor al deze lymepatienten door Nederland eens flink wakker te gaan schudden en om Lyme de bekendheid te geven die het verdiend!! Ik ben dan ook erg trots dat ik deel mag uitmaken hiervan!

Momenteel zijn we bezig met de Nederlandse Lyme kaart. Om een soort van overzicht te creeren welke Nederlandse lymepatienten we al bereikt hebben en waar zij zich bevinden in Nederland zullen we dit per plaats, met een groen stipje, aangegeven, zodat het een erg overzichtelijk geheel wordt. Om de paar dagen zal deze kaart steeds ge-update worden om zo de vooruitgang te kunnen volgen. Zie hieronder de kaart tot op heden.

Ben of ken jij een lymepatient? Geef ons jouw of diegene zijn WOONPLAATS door en wij zetten jouw groene stipje letterlijk op de Nederlandse Lyme kaart!
Lyme kaart versie 2
Vind ons op facebook:
http://www.facebook.com/WereldwijdLymeProtestNederland
https://www.facebook.com/hopeforlyme.nl

En binnekort de website van de stichting ‘Hope for Lyme’
http://www.hopeforlyme.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: