Keuzes ©

11 apr

Alles in het leven draait om keuzes maken. Wat wil ik bereiken in dit leven? Zal ik weer voor een nieuw protocol gaan of wacht ik nog even? Ga ik die kruidencursus doen, ook al moet ik dan ergens anders yoga les volgen of blijf ik oud en vertrouwd bij mijn ouwe wijven yoga klasje? Tja iedere keuze die je maakt heeft een consequentie, maar welke keuze is nou juist? En is er eigenlijk wel een juiste keuze? Want als je niet weet wat de toekomst je zal brengen, maakt het toch ook niet uit welke keuzes je maakt? Dan kom je toch vanzelf daar op die plek waar jij het beste past?

Bepaalde keuzes kunnen weldegelijk een verkeerde of een juiste zijn alleen is het maar net van welke kant je het bekijkt; door de keuze die ik afgelopen weken maakte ‘lichaam negeren en gewoon doorgaan’, ondanks dat ik met een nieuwe kuur gestart was, en dondersgoed wetend dat het niet de juiste keuze was, aangezien mijn lichaam al meerdere malen had aangegeven dat ik rust moest nemen. Maar nee zo eigenwijs als ik was ging ik toch door, omdat het op dat moment in alle drukte de beste oplossing leek en zo werd ik daardoor weer even flink hard op mijn plek gezet.

Maar als je het nou eens van een andere kant zou bekijken kun je het ook zien dat het geen verkeerde keuze was, ok het is nog steeds niet de juiste, maar hierdoor weet ik nu wel waar mijn grens ligt en zo heb ik weer geleerd dat het luisteren naar het innerlijke gevoel en vooral het volgen hiervan je zal brengen op die juiste plek, waar je op dat moment zou moeten zijn, waar alles perfect is afgestemd op jou!

Namaste, Andrea

Column 10 Keuzes maken

Mijn column is wekelijks te lezen op http://www.watvrouwenwillen.nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: