Nieuwe (groene) plek!

24 mei

Zo daar zit ik dan in mijn chill-kleren, voor de verandering met een banaan op een minder asociale, dit keer witte bank. Helemaal happy-de-peppie te wezen met mijn nieuwe studio aan de rand van de binnenstad van Den Bosch! Afgelopen nacht mijn tweede nacht hier gehad en wederom weer als een beer geslapen. Wat een ontzettend lekker bed met fucking relaxte lades eronder waar je al je rommel in kwijt kunt, dikke verende matrassen, dekens die aanvoelen als een Hemelse streling en een Goddelijke rustgevende energie. Dan ook nog eens op een groene well, geen idee of het zo echt heet dus bij deze noem ik het groene plek, mogen liggen is toch zeker te weten een cadeautje van Moeder Aarde! Mijn dank is zo groot 😀 Eindelijk een eigen plekje met een goede energie waar je niet bang van wordt, maar super happy-de-peppie!

Nu vragen jullie vast af wat heeft zij nou weer gerookt? Nee mensen ik rook al 5 jaar niet meer dus al helemaal geen pretsigaretjes voor mij, ook al zit de coffeeshop om de hoek! Ik drink ook geen koffie dus mij zal je daar niet vinden. Doe mij maar lekker een glaasje Bar-le-duc, chaudfontaine of een brandnetel thee dan ben ik al zeer tevree. Voor de mensen die niet begrijpen wat een groene plek is zal ik even vertellen waar ik het over heb. Ik heb mijn gehele leven op kankerplekken gelegen, niet gaan denken dat ik nu aan het schelden ben; die plekken heten echt zo, en heb me dan ook nooit echt goed gevoeld. Natuurlijk komt dit doordat ik de ziekte van Lyme al op vroege leeftijd (8jaar) opgelopen heb, maar daardoor raakt je gehele systeem ontregeld en word je veel gevoeliger. Gevoeliger op allerlei vlakken, zoals bijv voor slechte voeding als suiker, koffie, E-nummers, alcohol waar ik heel sterk op reageer. Maar ook voor energieën om je, zoals emoties van andere of energieën van een bepaalde plek waar iets gebeurt is. Het is geen hocuspocus, het is er gewoon en de een is daar gevoeliger voor dan de ander, noem zo’n persoon HSP-er (Hoog Sensitief Persoon). Waarschijnlijk was ik al HSP, maar door de Lyme is dit meer tot uiting gekomen.

Zo heb je onder de grond wateraders lopen die een sterke energie afgeven waar ik slecht tegen kan en sowieso niet goed is voor welk persoon dan ook. Misschien ook extra doordat ik er vanaf baby af aan al in gelegen heb en het heel erg belastend werkt voor je systeem. Een kankerplek is dan een plek waar twee wateraders elkaar kruisen dus is de belasting dubbel zo erg! Ze noemen het een kankerplek, omdat het daadwerkelijk kanker zou kunnen veroorzaken in het lichaam en het je heel erg ziek kan maken. In het huis van mijn ouders zaten er twee grote kankerplekken, precies in de kamers waar ik heb geslapen, precies waar in beide kamers mijn bed stond! Het is heel erg slecht om hier in te slapen, omdat je ’s nachts meerdere uren horizontaal ligt, niet geaard bent, dus de straling niet afvoert (bekijk het zoals een bliksemgeleider dit zou doen). Je lichaam moet hier dan hard tegen vechten, waardoor hij amper de ‘taken’ kan voldoen die ’s nachts uitgevoerd zouden moeten worden terwijl je slaapt! Voor mij als lymepatiënt onder andere het ontgiften van de toxines in de lever wat ow zo belangrijk is.

Ik suggereer niet dat dat de reden is waardoor ik instortte in 2008, maar het heeft mijn lichaam weldegelijk voor 25 jaar lang erg belast wat ik pas ervaarde vanaf het moment dat mijn kamer 1,5jaar geleden ontstoord werd. Hij zette die piramide neer en ik kreeg uit het niets een zware klomp in mijn buik. Nadat ik dat zei was zijn antwoord dat ik het voorzichtig op moest bouwen, omdat ik er zo lang in gelegen heb en heel gevoelig ben. Ik sliep daarna veeel beter, veel vaster, werd minder uitgeput wakker, minder stijf en minder pijn. In een aantal maanden tijd krabbelde ik stukje voor stukje omhoog en ging het een steeds wat beter met mij. Dit is iets wat niet tussen je oren kan zitten! Als ik de jaren ervoor in A’dam behandeld werd en ik bleef bij Rieuwert in Diemen slapen voelde ik me de dag erna redelijk, voor zover dat kon, sliep ik thuis was ik zo ziek als een hond. Toeval? Zeker niet! Dit soort plekken uit de Aarde kunnen erg ziekmakend zijn, ook al voel je het niet meteen!

Vanaf moment nummer één voelde dit studiootje al zo ontzettend goed dat ik tegen Rieuwert zei ik ga het hier door laten meten, want volgens mij zit hier een groene plek. Dat is een plek waar het ondergrondse water naar beneden schiet de Aarde in, die zijn er niet zo heel erg veel en hebben een erg positieve, helende energie. Heb daar natuurlijk mijn mond over gehouden tegen Kees van Spijk, want wilde kijken of mijn gevoel gelijk had en hem niet op ideeën brengen, maar jawel daar was het cadeautje van Moeder Aarde!! Een groene plek precies waar mijn bed staat!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Mocht je hier meer over willen weten contact me, want de ene wichelroedeloper is zeker de ander niet! Een waterader kan nooit weggehaald worden, mocht iemand dit ooit zeggen, maar de ruimte kan wel ontstoord worden, zodat de belasting weg is. Het ontstoren zal je niet naar een gezond leven leiden, al zal het er zeker wel een aandeel in hebben, want daar komt zoveel meer bij kijken! Volg je gevoel en het zal je brengen daar waar je moet zijn ♥

Namaste, Andrea

393780_3584884176456_961157304_n[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: