ABOUT ME

Welkom op mijn blog!

Op dit blog zal ik een deel van mijn leven, ervaringen, uitvindingen, experimenten en hersenspinsels delen met de buitenwereld. Omdat mijn leven en gedachtestroom vaak anders in elkaar steekt dan ‘normaal’ vind ik het spannend om dit met andere te delen! Hiermee hoop ik mensen te kunnen bereiken, eventueel te helpen of te inspireren. Als mensen-mens wordt je vrolijk van mensen om je heen die gelukkig zijn, leven vanuit hun hart en zich door niks of niemand uit de weg laten slaan.

Afgelopen jaren heb ik een hele heftige en moeilijke strijd gehad met de ziekte van Lyme en mijn gezondheid hierin. Door aan een zijde draadje te hebben gehangen tussen leven en dood is mijn kijk op de wereld drastische veranderd! Maar ook door alle onbegrip, vooroordelen, onmacht en verwijten die je dagelijks naar je zo onwijs zieke, hard vechtende lichaam gesmeten krijgt. De kennis over deze ziekte is minimaal, maar toch durven mensen er over te oordelen! Hoe kan iemand dat nou doen als je totaal geen weet hebt waar je over spreekt? Deze mensen hebben het proces ‘verandering’ in mij alleen maar versterkt!
Ik ben dankbaar voor deze ervaring en verandering hoe raar dit ook klinkt. Het heeft mij gevormd tot de persoon wie ik nu ben. Deze persoon waar ik zielsveel van hou, ondanks mijn beperkingen en dat ik niet alles kan doen wat ik zou willen. Ik heb mezelf leren kennen en bovenal geleerd om vanuit mijn hart te leven en niet te oordelen over anderen!

Nu komt de tijd om mijn leven weer kleur te geven en verder uit te bouwen tot iets wat mij gelukkig maakt. Een nieuw leven staat te beginnen en ondanks dat er mindere periodes aanwezig zullen blijven in de toekomst omarm ik het met duizend armen, want wie had ooit verwacht dat de zon weer zou gaan schijnen warmer, mooier en helderder dan ooit te voren!

Namasté, Andrea

8 Reacties naar “ABOUT ME”

 1. Leven ik en ME 8 februari 2013 bij 9:54 pm #

  Hoi lieve medeblogger,

  Herken veel in je situatie. Ik ga je volgen!
  Heel veel liefs en kracht!

  • VeganBlissLove 9 februari 2013 bij 11:15 am #

   Hallo andere lieve medeblogger,
   Bedankt voor je berichtje! Ik volg jou ook 🙂
   ME en Lyme lijken inderdaad erg veel op elkaar en soms zijn er ook verbanden te leggen met de Borrelia bacterie bij ME-patienten.
   Ik wens jou ook al het beste en veel kracht!
   Liefs Andrea

 2. puursuzanne 8 november 2013 bij 8:16 pm #

  Wat dapper dat je dit opschrijft. Mooie site heb je. Ik ga je volgen!
  Groetjes,
  Suzanne

  • VeganBlissLove ❤ 12 november 2013 bij 10:50 am #

   Hoi Suzanne,
   Wat lief dat je dat zegt 🙂 Dankjewel!
   Schrijven is voor mij een uitlaadklep, maar ook een erg grote passie geworden en omdat ik mijn ziekte niet onder stoelen of banken wil steken, met daarnaast mij steentje bij te dragen aan meer bekendheid ervan, schrijf ik hier open over ..
   Ik volg jou ook! En ga zeker wat lekkere recepten van je uitproberen Jammmm ‘

   Namasté, Andrea

 3. audreydonate 20 november 2013 bij 4:53 pm #

  Hey Andrea,

  Wat een mooie site heb je. Ik hoop dat je je lichamelijk weer wat beter voelt. Ik weet niet veel van de ziekte van lyme, maar wel dat het heel heavy is.

  Liefs Audrey (legallyraw en HappyByHealth)

  • VeganBlissLove ❤ 24 november 2013 bij 11:46 am #

   Hoi Audrey, dankjewel! Het gaat gelukkig nu aardig goed met me al blijft het up and down, maar door zoveel mogelijk te luisteren naar mijn lichaam en op tijd mijn rust/behandelingen te nemen probeer ik het zoveel mogelijk in balans te houden.
   Lief dat je een berichtje hebt geplaatst en ik zal jou zeker vaker ‘tegenkomen’ op Legally Raw 🙂 Leuk!

   Namasté, Andrea

   • G. Broekhof 14 maart 2015 bij 10:34 am #

    Hallo Audrey Kijk ook eens op de site van André Schaap Natuurgenezer in Oudkarspel deze man is GEWELDIG kijk op zijn site en de wereld zal voor heel veel mensen opengaan. Ook als je de ziekte van Lyme hebt kun je bij André terecht maar ook voor heel veel andere ziektes die te maken hebben met bacterien/schimmels etc.
    Groetjes Gerda

 4. Barbara Kuipers 27 november 2013 bij 11:43 pm #

  Lieve Andrea (en anderen),
  Via via kwam ik op je blog terecht en heb het gevoel dat ik je moet schrijven, dus dat doe ik dan maar.
  Ik heb zelf geen Lyme gehad, althans ben niet als zodanig gediagnosticeerd geweest, maar heb wel 10 jaar van mijn leven in huis gezeten, in bed gelegen en voor mijn leven gevochten. Ik ben nog steeds aan het aansterken met fysieke training enzovoort om mijn spieren weer op kracht te krijgen maar de levensbedreigende situatie is weg en ik heb mijn leven weer terug.
  Omdat ik weet dat er nog zoveel meer mensen zijn die strijden tegen dezelfde symptomen, ook al zijn er verschillende oorzaken, heb ik mijn verhaal en vooral datgene wat mijn gezondheid weer heeft teruggebracht op mijn website gedeeld. Ik hoop dat op deze wijze meer mensen, die net als ik volgens de dokters er maar mee moeten leren leven, of die geen uitzicht hebben, hoop krijgen. Ik hoef er niet mee te leren leven! Er was wel degelijk een uitweg en wat ik geleerd heb is dat er voor velen een uitweg is, alleen is die in NL nog zo onbekend.
  Vandaar dat ik zo vrij ben om een link aan jullie te geven met een uitnodiging om te kijken als je daar interesse in hebt. Geheel vrijblijvend, maar met de enige intentie om anderen te helpen, omdat ik zelf zo blij ben dat iemand me wees op deze arts en zijn technieken en ik een ieder zo van harte toewens om een beter en gezonder leven te hebben.
  Veel liefs Barbara
  http://www.puur-licht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: